3 tips til vinduespudsning

04 februar 2022 Steffen Pedersen

editorial

Solskinnet kan være din værste fjende når det kommer til beskidte vinduer, solskinnet fremviser dine vinduers sande tilstand og det forsvinder ikke af sig selv. Det er forholdsvis let at foretage sin egen vinduespudsning taget i betragtning at det er muligt at nå vinduerne.

Her får du 3 tips til at pudse dine vinduer.

vinduespudser

Det rette grej

Det er vigtigt at du har det rigtige udstyr til at udføre en succesfuld vinduespudsning, det kræver en spand, en skraber, sæbe samt en ren og tør klud eller viskestykke. Det skal gerne være en skraber i god kvalitet. 

Den rette vandblanding

For at få en god vinduespudsning kræver det også den rette vandblanding til at klare dette. Det bedste vand at bruge, kommer faktisk ikke fra vandhanen, da det kan besidde meget kalk. Derfor anbefales det at man benytter vand fra flaske. Man kan også benytte husholdningseddike til at blande i vandet, for at dette problem ikke opstår. Hvis ens ruder er meget beskidte anbefales det at bruge salmiakspiritus til at få en så god vask som muligt.

Hvordan vasker man vinduer bedst?

Man skal bevæge skraberen i en bevægelse gerne i et omvendt S, start oppe fra og arbejd dig ned ad. Husk at tørre det overskydende vand væk med skraberen. Når man har skrabet hele vejen ned bør man afslutte med en tør klud eller et viskestykke som er fnug fri. Det kommer meget an på hvor man bor, i forhold til hvor ofte man bør vaske sine vinduer. 

Kontakt en professionel

Det kan være at man ikke har tid til at vaske sine egne vinduer, her vil det være ideelt at kontakte en vinduespudser, til at gøre det for dig. Du kan starte med en simpel internetsøgning som lyder på: “vinduespudsning i Kolind”. Man kan til fordel skrive sit eget område en, for at finde en udbyder tæt på dig.

Flere Nyheder