3 typer gulv du kan få i din bolig

11 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du skal have nyt gulv i dit hjem, men ikke helt har overblik over, hvilke gulvtyper du egentlig kan få lagt i dit hjem, så frygt ej. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer gulv, du kan få i din bolig. Vi har her lavet en liste med tre gulvtyper, du eventuelt kan overveje at få lagt i dit hjem. Hvis dette har vækket din interesse, så læs med her. 

Laminatgulv

Hvis du godt kunne tænke dig et gulv, der er slidstærkt men samtidig også er pænt, så skal du overveje laminatgulv. Laminatgulv er et gulv, der er lavet af et slidstærkt materiale, der er let at vedligeholde. Derudover kan du få laminatgulv, der nærmest ligner trægulv på en prik, så hvis du er til trægulv, men gerne vil have en let rengøring, så er det laminatgulv du skal vælge. 

Gulvtæppe

Hvis du er lidt mere til et blødere gulv, så kan du overveje at få gulvtæppe i dit hjem. Gulvtæppe kan også være mere behageligt at gå på end de andre typer af gulve. Det kan også være en god ide med gulvtæppe, hvis du ønsker mere lydisolation. Et gulvtæppe kan også forbedre akustikken i dit hjem. 

Trægulv

En af de mest almindelige typer gulv, der findes i de danske hjem, er trægulv. Trægulv giver et helt specielt look til dit hjem. Du kan få trægulv i mange forskellige farver, og du kan også få det lagt med for eksempel sildebensmønster. Dette giver et mere fint udtryk. 

Hvis du er blevet inspireret af nogle af disse typer gulve, så kan du tage kontakt til et gulvfirma nær dig, der kan lægge dit gulv for dig. Du kan blandt andet finde et gulvfirma nær dig ved at gå på internettet og søge. Hvis du for eksempel bor i Bagsværd, så kan du søge på gulvfirma i Bagsværd

Flere Nyheder