Forny gamle møbler med kvalitets polstring

25 februar 2020 anne-mette_hansen

De fleste møbler bliver slidt over tiden. Også selvom materialerne er af høj kvalitet. Har du et elsket møbel, som du aldrig vil skille dig af med? Eller har du købt nogle gode møbler på loppemarked, som godt kunne trænge til en god ompolstring? 

Giv nyt liv til dine møbler med ompolstring

Den bedste måde at holde liv i dine klassiske møbler er at ompolstre dem med nyt stof. Hvis selve stellet er lavet af træ, kan det også være en god idé at få det slebet. Det kan være at stoffet er trevlet et sted, er blevet slidt på siddefladen eller at du har købt det i dårlig stand. Møblet kan jo godt være super lækkert i sig selv, når du lige ser det på et loppemarked. Og det koster altså ikke en kæmpe formue at få det ompolstret. Derfor kan du helt sikkert godt gøre en god handel, hvis du finder et lækkert designmøbel til billige penge pga. standen.

Få hjælp af HS møbelpolstring

Firmaet her kan hjælpe dig med alle former for ompolstring af møbler. De er især specialiseret i at ompolstre arkitekttegnede- og antikvitetsmøbler. De sørger for at bevare det originale design ved at arbejde videre med stilarten på de oprindelige polstringsmaterialer.  

Desuden har firmaet også eget snedkerværksted og tilbyder også at lave diverse reparationer på dit møbel. Det kan være limning, bejdsning eller lakering. Firmaets dygtige medarbejdere bruger specialværktøjer til at udføre arbejdet med, og du kan altid regne med høj kvalitet. 

Når du vælger HS møbelpolstring til at forny dine møbler, kan du få besøg af deres bus. Selvom firmaet er beliggende i Midtjylland, kører de også gerne til Sjælland for at se på din opgave. De har materialer med i bussen, og de kan give dig et tilbud, når de besøger dig. 

Vil du vide mere om HS møbelpolstring? Besøg deres hjemmeside her: https://www.hs-moebelpolstring.dk/

Flere Nyheder