Det er ikke en smart idé at konsultere en ejendomsmægler i udlandet

14 december 2020 anders_lundtang_hansen

Det kan selvfølgelig være praktisk nok, hvis du skal købe en bolig, der ligger i udlandet, for så vil den givne ejendomsmægler nok også kende til det område, som du leder efter bolig i – ellers må du kigge efter en ejendomsmægler, der er endnu nærmere dette område.

Men skal du nu finde et hjem i Smilets by, så er det nok en ejendomsmægler i Århus, du er på udkig efter.

Kan man ligefrem finde en, der er født og opvokset i byen, så er det en fordel, da vedkommende med egne øjne har set byens udvikling og ikke bare har hørt beretninger om det og læst sig til det. Vedkommende her kan mærke og føle det på egen krop. Han er førstehåndskilde.

Men mindre kan også gøre det, men man satser da på at få en ejendomsmægler, der er så tæt på sit markedet som muligt.

Find den ejendomsmægler, der er tættest på

Mange af os mennesker tager til andre lande, hvor der er penge at spare på varer, servicer med videre.

Det kan være alt fra, at vi shopper ind til at, vi få ordnet en bil, lavet en operation, ændret noget ved kroppen og så videre.

De kan jo være lige så gode til den slags i udlandet, selvom det er markant billigere at lave i udlandet end herhjemme, hvorfor det kan svare sig at betale for rejsen også.

Men en ejendomsmægler i fx Tjekkiet, der aldrig har været i Danmark, aner jo ikke lige så meget om vores land, som en herboende dansk ejendomsmægler gør.

Vedkommende fra Tjekkiet er måske god nok til sit arbejde og ved, hvordan man arbejder som ejendomsmægler, men han ved det bedst ud fra sit eget land og måske endda lokalområdet.

Så hvis du skal finde dig et hjem i Aarhus, så er det med at rådføre dig med en ejendomsmægler, der kender området.

Flere Nyheder