Hvad kan glasmontre på Sjælland gøre for din butik?

27 august 2021 Silje_Marketingtime

Når du tager rundt i forskellige butikker for at shoppe, så er der gjort utrolig meget ud af den indretning der er. Det kan godt være, at det ikke umiddelbart er noget, du har skænket en tanke, men ikke desto mindre, så ligger der ofte mange overvejelser bag, hvordan produkterne står placeret. 

En af de ting som flere og flere butiksejere derfor også vælger at investere i, er glasmontre, og det er der en helt særlig grund til. Det kommer vi også ind på herunder. 

Sådan kan glasmontre på Sjælland gavne din butik 

Giv udvalgte produkter ekstra eksponering 

Noget af det første som taler for glasmontre på Sjælland er, at du kan give udvalgte produkter ekstra eksponering. I og med at montrerne er lavet af glas, så kan du nemlig fremhæve dem på en helt anden måde, end når produkterne er placeret på et bord, en hylde eller lignende. 

Få produkter mere op i øjenhøjde

I forlængelse af det, du lige har læst herover, så kan du med glasmontre på Sjælland få udvalgte produkter mere op i øjenhøjde. Du finder nemlig et bredt udvalg af montre i mange forskellige størrelser, højder m.m. Du kan derfor også være mere sikker på, at dine kunder kommer til at se de produkter, du måske gerne vil sælge mere af. Det kan være særligt relevant for smykker, briller eller andet. 

Vis dine produkter på endnu mere præsentabel vis

Med glasmontre har du en ekstra præsentabel måde, du kan vise dine produkter på. Du finder nemlig glasmontre, som f.eks. er med lys. Derudover er glasmontre bare flot butiksudsmykning i sig selv, hvilket også vil “smitte af” på de ting, som du placerer i dine glasmontre.

Kunne du tænke dig at se eksempler på forskellige glasmontre på Sjælland, du kan få fingrene i, så begynd endelig her. 

Flere Nyheder