Bedre, billigere og grønnere varme med en varmepumpe

02 november 2021 astrid_pedersen

advertorial

Den grønne omstilling er i vælten i denne tid. Flere og flere danskere belaver sig i disse dage på at leve grønnere og mere klima bevidst. Dette kommer til udtryk i valg af kost, ferier og transportvaner.

Er du og din familie blandt de mange som ønsker at opnå en grønnere profil er det samtidig oplagt at kigge på husstandens energi forbrug. Af dette går en meget stor del til opvarmning af boligen.

Du kan gøre rigtig meget for at begrænse forbruget, for eksempel ved at efterisolere husets tag og ydermure og sætte mere energi venlige ruder i dine vinduer for at minimere spildet af varme. Men der hvor det virkelig rykker er husets varmekilde.

Varmer du boligen op ved hjælp af et olie, gas eller pille fyr vil du med stor sandsynlighed kunne vinde rigtig meget ved at skifte dette ud med en luft til vand varmepumpe. Du vil faktisk kunne spare mere end halvdelen af dine samlede udgifter til varme ved at skrotte fyret og i stedet installere en langt mere energi effektiv varmepumpe.

På den måde kan du reducere husstandens globale CO2 aftryk og samtidig spare penge. Og det helt uden at skulle lide nogen afsavn hvad angår lune stuer og værelser samt varme brusebade.

Hvordan vælger jeg den rigtige varmepumpe?

Ud over det at du selvfølgelig skal vælge en luft til vand varmepumpe hvis du er glad for dine vand radiatorer er det selvfølgelig også vigtigt at du vælger en model med kapacitet til at varme cirkulations vand og brugsvand op i samme omfang som dit gamle fyr. Derfor er det en god idé at få hjælp til udvælgelse af varmepumpe hos rigtige eksperter.

Amalo er et VVS firma med stor ekspertise inden for varmepumper. Hos Amalo vil du med sikkerhed kunne få den bedste hjælp til at vælge den rette varmepumpe – læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder