Beskyt dit hjem mod indbrud med hjælp fra din låsesmed

04 april 2020 astrid_pedersen

Hvert år begås der indbrud i tusindvis af danske hjem – og det er de færreste af dem der bliver opklaret. Du kan således risikere at miste dine ejendele så som elektronik eller dyre smykker, hvis du ikke sørger for den rette effektive indbruds sikring af dit hus eller af din lejlighed. Og selv om forsikringen måske dækker, er det stadig en ubehagelig oplevelse når hjemmet bliver udsat for besøg af uindbudte gæster.

Hvordan sikrer jeg mit hjem mod indbrud?

Du kan sikre dit hjem mod indbrud på mange måder. Den mest effektive måde, hvorpå du kan forhindre indbrudstyve i af entre dit hjem, er ved ganske simpelt at sørge for at boligen er korrekt aflåst. Det er altså ikke nok at have en stærk lås på din hoveddør, hvis din køkkendør kun er beskyttet af en krog.

Ligeledes bør du som minimum sikre dine vinduer i stue plan – og også eventuelle altan og terrasse døre. Disse bør i lighed med dørene i husets indgangs partier være forsynet med låse, som kræver nøgle, også på indersiden.

På den måde kan du sikre, at tyven ikke skaffer sig adgang gennem et smalt vindue for dernæst at benytte hoveddøren til at stikke af med alle tyvekosterne. Og så kan du vælge at kombinere dit låse system med en højlydt alarm, som giver tyven meget kort tid til at gennemføre sit forehavende, samt videoovervågning som kan fange misdæderen på kamera.

Hvem kan hjælpe mig med indbrudssikring på Vestegnen?

Leder du efter en dygtig låsesmed, som kan hjælpe dig med at sikre dit hus eller din lejlighed mod indbrud, kan du med fordel kontakte Ballerup Låsesmedie ApS. Ballerup Låsesmedie ApS har mange års erfaring med opsætning og implementering af moderne og effektive låse systemer i private hjem.

Du kan læse mere om indbrudssikring på balleruplaase.dk

Flere Nyheder