Blomster er en nem og personlig hilsen

05 marts 2021 emilie_jacobsen

Vil du gerne glæde en, du holder af, er det en god ide at overveje at sende blomster til dem. Det kan være en, du ikke har set i lang tid, eller en, hvor du ikke har mulighed for at møde op på deres store dag. Det kan for eksempel være, hvis de skal giftes eller har fødselsdag, og du ikke kan være der. 

Du har mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige former for buketter og blomsterdekorationer, dermed kan du nemt finde den, der passer til modtageren. For det giver jo altid ekstra point, hvis du kan vælge de blomster, som modtageren holder allermest af. 

Køb blomster hos din lokale blomsterhandler

Når du køber blomster, er det en god ide, at du sørger for at købe dem hos din lokale blomsterhandler. Dermed er du med til at støtte det lokale erhvervsliv og sørge for, at der bliver ved med at være liv og arbejde i det område, hvor du bor. Det er jo noget, som de fleste af os foretrækker. 

Bor du på Lolland, bør du derfor lede efter en blomsterhandler i Nakskov. Det kan for eksempel være Kristine Damsted. Hun har stor erfaring med at skabe smukke buketter til en række forskellige lejligheder. Dermed kan du være sikker på at finde en, der passer til den lejlighed, som du vil sende til. Det kan både være buketter og plantearrangementer. 

Gennem Kristine Damsteds hjemmeside har du mulighed for at bestille og sende blomsterne til den, du ønsker. Det gør det ekstra nemt for dig at gå ind og bestille dem. Det kræver derfor virkelig ikke meget af dig at glæde en, du holder af. 

Udover blomsterne til bestilling kan du for eksempel også bestille brudebuketter og bårebuketter. Dermed er der virkelig blomster til alle lejligheder og anledninger. 

Flere Nyheder