Den smarte mundering for en murer at have på

Den smarte mundering for en murer at have på

november 29, 2021 Slået fra Af anders_lundtang_hansen

advertorial

Hvorfor er det lige, at man kan genkende en murer på lang afstand?

Det har nok noget at gøre med profilen på en murer, som mange forventer at kunne genkende, specielt når de er på arbejde, eller de er på vej hjem fra arbejde, og man stadig kan se spor på dem fra, hvad de lige har lavet.

De et nemlig et groft arbejde, så man går ikke så meget op i, hvis man lige få pletter på sig, mindre sår eller andet, som der i mange andre sammenhænge ikke ville være så rart, og som det i hvert fald ikke ville gå an at have på som en arbejdsuniform, hvis man for eksempel så nærmere på et kontorlandskab.

Det er mere, når vedkommende har fri og skal begå sig sammen med andre, at vedkommende ifører sig tøj og gør sig ren til at at være ude hos andre.

Men selv her kan man se de grove spor i huden og kroppen, der kan afsløre, at man har at gøre med en murer.

image

Tydelig spor der afslører en murer 

Men ellers vil man også kunne genkende en murer på det tøj, som vedkommende har på, der ofte har plads og lommer til lige præcist det arbejdsværktøj, som der er brug for her.

Tidligere kunne man også genkende en murer på den oftest lettere firkantede arbejdshat, som de havde på, hvor der var skygge til, men det er ikke så mange, der benytter sig af den slags længere.

Ellers er et godt afslørende tegn også, at de som regel har noget tøj på, hvor der er firmanavn og -logo på, hvor man tydeligt kan se, at der er tale om en murer.

Tøjet kan nogle gange være hvidt, men det kan sagtens være i mange andre farver, og så er det tit i groft materiale.