Derfor bør du vælge termisk sprøjtning

Derfor bør du vælge termisk sprøjtning

december 4, 2019 Slået fra Af admin

Når du anvender termisk sprøjtning, kan du være med til at forlænge det enkelte element eller komponents levetid, ligesom det også kan være med til at øge kvalitet. Det kan f.eks. være en slidt aksel, som efter en termisk sprøjtning vil fremstå som var den ny igen og en forbedret levetid. Det kan dermed spare dig for mange penge på at udskifte dine maskiner, da du her kan optimere og forlænge levetiden på din nuværende produktion. Ved en termisk sprøjtning er du også i stand til at minimere den risiko, der er for at der opstår et nedbrud på maskinerne eller i værste fald en nedlukning af din produktion. Det kan koste mange penge, hvorfor du bør overveje at passe og pleje dine produktionsmaskiner. 

Hvordan foregår en termisk sprøjtning?

En termisk sprøjtning foregår rent teknisk ved at der bliver pålagt et metallag på de udsatte flader på maskindelene. Det vil sige, at det bliver lagt på de flader, hvor man kan se det enkelte komponent bliver udsat for slid med tiden. Det kan også blive lagt på den overflade, hvor der er behov for et øget styrke og holdbarhed. Generelt kan termisk sprøjtning benyttes på alle færdige overflader. Du skal ikke bekymre dig om nogle materialeforandringer ved denne metode. 

Hvorfor bør du vælge termisk sprøjtning?

Der er flere gode årsager til, hvorfor du bør benytte dig af termisk sprøjtning. Først og fremmest er der store besparelser at finde på dine vedligeholdelsesomkostninger af dine produktionsapparater. Det er blandt andet derfor mange virksomheder i fødevareindustien og energisektoren benytter sig af denne teknologi. Derudover er det bæredygtigt, da du genbruger dine maskiner så længe som muligt og sikrer samtidig at der kommer færre reparationstimer i fremtiden. 

Når du skal vælge en virksomhed til at udføre termisk sprøtjning, er det vigtigt at vælge en der har erfaring og ekspertise inden for området. Vi kan dermed anbefale at du overveje at kontakte https://www.thybotech.dk/termisk-paalaegning-og-indsmeltning.aspx.