Derfor skal du vælge betonspalter til dine køer

18 maj 2020 Silje_Marketingtime

Har du et landbrug med grise, køer eller får, så er det vigtigt at sikre, at de har nogle gode vilkår både når de er ude og når de er inde. Hvis du er landmand, hvor du lever af dine køer, er det blandt andet en fordel at sikre at de har det så godt som muligt, for at få det bedste udbytte. Det kan derfor kræve at du overvejer de mindste detaljer, for at sikre at alt i bedste velgående.

I Danmark er danskerne begyndt at vægte dyre-velfærd højere og højere. Det er derfor ikke altid det billigste der bliver valgt i supermarkedet. Danskerne vil have kvalitet for pengene og ikke mindst spise mad derhjemme med god samvittighed. Derfor er økologi blandt andet også blevet utroligt populært i Danmark. Derudover handler det i bund og grund om at dyrene er blevet behandlet godt og har levet under gode forhold. Det er derfor vigtigt at du som landmand tænker over dette, når du skal sælge mælk, kød eller andre produkter videre til supermarkedet eller slagteren. 

Hvad kan du gøre for at sikre at køerne har det godt?

Der kan være mange små og større tiltag du kan gøre, for at dine køer har de optimale eller gode forhold. Det kan også være det gulv som køerne går på, når de er inde. Ved at sørge for at de har et godt gulv, er du med til at sørge for at de har det så godt som muligt. Her bør du overveje betonspalter som gulv til dine køer. Her bør du vælge betonspalter, der er mærket som VDV beton.

Hvor kan du købe betonspalter?

Der er i dag flere steder, hvor du kan købe betonspalter til dine køer. Men er du på jagt efter et sted, hvor du kan købe betonspalter, der er mærket af VDV beton og til skarpe priser, så kan vi anbefale HZ Skibelund.

Flere Nyheder