Det indlysende, man ikke skal gøre med transport!

30 september 2019 admin

Da du var lille fik du formentlig at vide, at du ikke skulle modtage lift fra fremmede, også selvom de påstod, at de kendte dine forældre.

Generelt kunne du da heller ikke forestille dig at tage et lift med fremmede, vel?

Det er nok fordi, du ser på dette isolerede tilfælde, for prøv lige at tænk retur på, hvor mange gange du egentlig har fået lift af fremmede mennesker i vores moderne tid?

Godt nok må man ikke benytte Uber i Danmark længere, men selvom det var et sted, hvor man kunne bestille gratis lift, så var det jo ikke organiseret, så man tog jo reelt et lift på ens eget ansvar – og man betalte for det.

Og nogle gange er man jo ofte godt træt eller beruset, mens man tager den slags ture, og har man ikke sagt til andre, at man kørte med sådan en person, så ved ingen jo, hvor du er.

Selvfølgelig kender de færreste heller ikke deres taxi-chauffører, men i det mindste er de organiserede, og alle vognene er sporede, så de er til at finde og kontakte.

Men retur til det private liv, har du så ikke også oplevet, at en vens ven kom og gav dig og nogle andre et lift.

Du tror måske, man er bedre sikrede, når man er mange om at gøre det samme, men hvis en håndfuld venner hoppede ud over en klippe, ville du så gøre det samme?

Og hvor godt kender du egentlig denne vens ven, som du pludselig overlader dit liv til.

Det er utroligt, hvor mange helt basale regler, vi bryder, bare fordi vi er gået ind i en moderne tidsalder, hvor man let kan få et lift.

Dog skal du bestemt lære https://vognmandjakobsen.dk/ at kende, for de er til at stole på, når der skal transporteres specielt gods – og de er blandt de bedste til det.

Flere Nyheder