Drømmer du om et smukt trægulv?

19 november 2020 anne-mette_hansen

Trægulv er et super smukt og klassisk valg. Det passer perfekt ind i den populære nordiske stil, som ses i mange danske hjem. Men vidste du godt, at der findes et utal af træsorter, der kan bruges som trægulv? 

Hvilken type trægulv skal du vælge? Hvordan skal det vedligeholdes? Læs med her og få gode råd til at vælge det perfekte trægulv til din lejlighed eller dit hus. 

Sådan vælger du det perfekte trægulv

Der er helt sikkert mange ting, der falder dig ind, når du står og skal vælge trægulv til boligen. Men de to vigtigste ting du skal overveje, er:

* Udseende 

Det æstetiske betyder meget, når du vælger gulv til boligen. Det gør det fordi, gulvet er noget, du ikke bare kan gemme væk. Det fanger blikket, så snart du træder ind i rummet. Men det skal også passe til rummets stil. Elegant sildebensgulv er perfekt til den herskabelige stil. Mens plankegulve er et ideelt valg til dit nordisk indrettede hjem.

* Slidstyrke

Det er vigtigt at vælge et gulv, der lever op til de krav, du har. Dine krav er formentligt, at gulvet skal være holdbart og at det skal have en lang levetid. Nogle gulvtyper er mere slidstærke end andre – og det kan være en fordel, hvis du har børn eller kæledyr. 

* Behandling af gulvet

Overfladebehandlingen af dit trægulv kan være med alt fra lak og lud til olie. Det kommer til at betyde noget for udseendet, men gør også, at gulvet får en længere levetid og er bedre beskyttet mod hverdagens slid.

Shop trægulve online og spar penge 

Online shopping er blevet populært. Det gælder også, når du skal købe materialer til boligen. Så i stedet for at gå i byggemarkedet som det første, kan det være en god idé at undersøge muligheder og priserne på trægulve online. Start f.eks. her: https://kennditgulv.dk/ydelser/traegulv/ 

Flere Nyheder