Elever på privatskole er ligesom alle andre

16 september 2021 anders_lundtang_hansen

Er du også den type, der skæver til folk, som der tager på et privatsygehus, hvor det ikke er via en henvisning, men fordi de betaler selv, så de kan undgå en lang ventetid på behandlingen?

Det har nok meget med den danske mentalitet at gøre, hvor man gerne må være anderledes og mene, man er god til noget, men man må SLET ikke skilte med det!

Kald det Janteloven, men vi har en tradition for at passe på hinanden og hjælpe hinanden, så alle skal have samme muligheder, så man må helst ikke kære sit eget ræs og gå sine egne veje.

Derfor forsøger vi at gøre de fælles systemer så gode som mulige for alle, og her taler vi om den slags, som staten støtter, så når man går til det private, så er det som om, at man føler, man er bedre end andre.

Sådan ser man blandt andet på det med folk på privatskoler, men sådan er det slet ikke.

Privatskoler er for alle

Der findes mange af den slags privatskoler derude, hvor man blandt andet kan nævne Johannesskolen, som der er mange elever, der er glad for at benytte sig af.

Man hører bare for mange af den slags historier, hvor det er noget med, at en person er blevet taget ud af folkeskolen for at komme i privatskole, fordi standarden på folkeskolen angiveligt var alt for lav.

Men årsagen til, at man vælger privatskolen til ens børn, kan være, at man selv har gået der og fået den bedste oplevelse, eller man har fået den anbefalet af andre forældre, hvor deres børn udviste interesse for den.

Når børnene kommer ud på den anden side, så kan de lige så mange og gode færdigheder som alle andre og kan indgå i det gode fællesskab med alle andre.

Flere Nyheder