En kølemontør kan komme vidt omkring med sit arbejde

26 januar 2021 anders_lundtang_hansen

Der er nogle mennesker, der kan lide rutinen ved at skulle møde ind på en arbejdsplads og befinde sig der hele dagen, hvor de udfører deres arbejde, og så tager de hjem bagefter, og det samme gentager sig dagen efter.

Man må jo også sige, at medmindre man er en hårdfør person, så er det også et fåtal af dagene herhjemme, hvor man virkelig misunder dem, der arbejder udenfor.

Man har trods alt et godt indeklima nu om dage, og man har jo fritid efter arbejdet til at nyde det naturlige, gode vejr. Og ellers kan man se frem til en ferie eller lang weekend.

Selvom man måske også kan lide at være en af dem, der arbejder ude hver dag, så findes der også mennesker lige i midten, der godt kan lide rutinen ved at møde ind et bestemt sted til et bestemt tidspunkt, men så vil de også rundt!

Rutinen sammen med det uvante

Man er stadig færdig på de sædvanlige tidspunkter, for man har en familie og et liv at passe, men resten af arbejdstiden kan man godt lide det med at komme lidt rundt og ikke altid vide, hvad dagen bringer.

Det kan netop være i form af at være kølemontør.

Man møder jo ind og får fat i den firmabil, man skal arbejde med den dag, og måske har man en anelse om, hvad man skal lave den dag, eller man skal netop fortsætte på en opgave, man slap dagen eller fredagen før.

Så kan man godt lide at komme ud på landevejene og se lidt af det danske vejr – og måske endda nogle gange til udlandet – men man er ikke lastbilchauffør, så man vil trods alt heller ikke for langt væk.

Men man er heller ikke bare et bud, der kører ud med ting, man møder op ude hos kunder og gør dem glade via det arbejde, man udfører som kølemontør.

Flere Nyheder