En vinduespudser i Roskilde er ikke en vindueskigger

26 april 2021 anders_lundtang_hansen

Dette gælder sådan set uanset, om der er tale om en vinduespudser fra Roskilde eller et helt andet sted i Danmark eller verden: Vedkommende står/sidder ikke og skuler ind til dig og noterer sig, hvad du laver som en anden voyeur og holder øje med dig.

Det ville være fyringsgrundlag, hvis man beviseligt kunne fremvise, at en vinduespudser gjorde den slags, uanset omfanget, typen og størrelsen af den opgave, som der skulle udføres.

Men det er jo noget, som nogle kunder godt kan gå og overveje.

Det er måske ikke så meget et problem, hvis man nu ikke er hjemme, og vinduespudseren kigger forbi derhjemme og vasker ydersiden af vinduerne.

Er man lidt paranoid, så kan man låse efter og gemme værdigenstande væk, hvis man ikke kan lide, at man har givet andre lov til at komme så tæt på ens vinduer – men generelt er det jo godt at gemme ens smykker og andet af værdi væk.

Vinduespudseren har ingen interesse i at kigge ind til dig

Vinduespudseren har ingen interesse i at kigge ind til dig, da vedkommende er professionel og har opgaven for hånden. 
Jo hurtigere – men alligevel effektivt – som vedkommende kan blive færdig med opgaven hos dig, desto hurtigere kan man komme videre til den næste.

Der er ikke tid til svinkeærinder som at kigge ind ad vinduer.

Skulle der nu være tale om en erhvervssammenhæng, hvor man har en vinduespudser til at pudse vinduerne i ens firma, hvor hele vægge er af glas, mens man sidder og arbejder, så må man nok affinde sig med, at man kort kan se den vinduespudser.

Men vedkommende er væk fra dit åsyn, førend du kan nå at opdage, at personen blokere for udsynet ud af vinduet eller solens stråler ind til dig.

Så for at slå det helt fast: Vinduespudseren gider ikke bruge tid på at glo ind til dig.

Flere Nyheder