Erhvervsfotografering mm.

12 februar 2020 marie_pedersen
Erhvervsfotografering mm.

I sommeren 2019 åbnede parret Henrik Nielsen og Mette Larsen dørene til Solrød Foto. En fælles passion for fotografi, og for at skabe minder, har dannet fundamentet for projektet.

Solrød Foto tilbyder erhvervsfotografering til virksomheder. Har du f.eks. brug for billeder af dine medarbejdere til din hjemmeside, eller til diverse print, kan Solrød Foto klare opgaven for dig. Billederne bliver leveret på et USB-stik, og du kan desuden vælge at få printet billederne ud. Skal billederne tages i virksomhedens eget studie i Solrød, aftales en periode hvor medarbejderne kan møde op og få taget billeder.

Er du bosat i en by i nærheden af Solrød, er der også mulighed for, at få Solrød Foto ud til jeres virksomhed for at fotografere dine medarbejdere. Har du f.eks. brug for at få taget erhvervsfoto i Køge, har du mulighed for at booke Solrød Foto til 30 eller 90 minutter. Prisen afhænger desuden af antallet af medarbejdere, der skal fotograferes.

Solrød Foto medbringer selv udstyr i form af lys og baggrund.

Har du et ønske om at billederne bliver taget et helt tredje sted, tilbyder Solrød Foto også at mødes med dig og dine medarbejdere på et udvalgt sted. Uanset lokation, vil Solrød Foto altid sørge for at redigere billederne, så de står skarpt inden de bliver udleveret til din virksomhed.

Solrød Foto tilbyder desuden produktfotografering. Derudover tilbyder de portrætfotografi, og billeder til pas og visum. Solrød Foto har et certificeret program, der sørger for, at reglerne for pasfotos bliver overholdt. Firmaet tilbyder også at tage portrætbilleder af børn. Til dette stilles et pusle/ ammerum til rådighed, hvis de små skulle have brug for en pause og lidt mad.

Hos Solrød Foto vil du som kunde opleve at blive taget godt imod af et par, der lægger stor vægt på at skabe et flot resultat.

Flere Nyheder