Få blomsterne til at holde lidt længere ved lange forsendelser

Få blomsterne til at holde lidt længere ved lange forsendelser

januar 8, 2021 Slået fra Af anders_lundtang_hansen

Der er nu ikke noget som smukke blomster. Tænk bare på dem, som du kan finde i en bestemt blomsterbutik i Sindal. Hvis du er bekendt med området, så ved du helt sikkert, hvad det er for en, vi taler om.

Der er allerede forklaret en del om, hvornår man kan give blomster, og hvilke anledninger man tager blomster med til eller får dem sendt – samt hvad de forskellige blomster kan signalere i deres betydning og farver.

Men netop det med at sende blomsterne eller skulle fragte dem selv over lange afstande, er der ikke skrevet så meget om.

For blomsterne kan være noget så flotte, men lige så snart de er plukkede, så dør de jo langsomt. Hvilket de jo også gør med tiden alligevel, men det er ikke omdrejningspunktet for den her artikel.

Man kan selv holde liv i nogle blomster et godt stykke tid, når man har fået dem, men derfor skal tiden være minimal, fra man sender dem eller fragter dem selv, til at modtageren får dem.

Hold liv i de blomster

Men nogle gange vælger man simpelthen at sende blomster over lange afstande eller fragte dem selv, hvilket kan være fordi, man netop foretrækker blomsterne fra denne blomsterbutik i Sindal, end at man bare tager en lokal blomsterbutik på vejen.

Man vil være sikker på kvaliteten og indpakningen i dem, og måske har man en rabataftale med dem, som man også gerne vil udnytte.

Og siden de blomster jo er langsomt ved at dø, og man ikke vil ankomme med visne blomster, så skal man for det første helst købe dem så friske, som man kan få dem.

Dernæst skal man hurtigt frem til det sted, hvor de skal gives eller lægges, men derfor skal man ikke fragte dem hasarderet.

En metode er at holde dem i en mindre pose i bunden, hvor de kan få vand fra, indtil man når frem.