Få broderet navn på dåbskjolen nemt og hurtigt

02 oktober 2019 admin

Det er noget helt særligt, når I kan se på dåbskjolen og læse de mange navne på personerne, der gennem tiden har gået med den. Når både forældre, børn og måske endda børnebørn har den samme kjole på til deres bryllup, er det lige som om, at der bliver bundet en sløjfe på familiehistorien. Der er noget fra jer alle sammen, der bliver givet videre til den lille nye. 

Måske har du tænkt på, at du skal have taget dig sammen til at få broderet navn på dåbskjolen, men du har endnu ikke fået det gjort endnu. Du har sikkert lært at sy fladsting i folkeskolen, men kan også godt huske, at det tog en hulens tid, og at det var svært at få til at se pænt ud. Nu, hvor du måske endda mangler flere navne, kan du se for dig, hvordan der kommer til at gå mange vinteraftener – måske endda henover flere vintre – inden du får ordnet det. 

I stedet for at sidde og nørkle med det selv er det en god ide, at du får nogle andre til at hjælpe dig med at løse det. Der findes nemlig firmaer, der kan hjælpe dig med at løse den slags. Det betyder ikke, at de sidder og håndbroderer og bruger en hulens masse tid på det, så du skal betale en hulens masse penge. De har tværtimod maskiner, der kan hjælpe dem med at gøre arbejdet. Dermed kommer det til at gå meget hurtigt. 

Leder du efter et firma, der kan stå for brodering i Nykøbing Mors, bør du se nærmere på Svane Broderi. De har en sekshovedet broderimaskine, hvilket betyder, at de kan klare selv støre opgaver meget hurtigt. Det er med til at gøre, at du i løbet af kort tid, kan få broderet de navne på dåbskjolen, som du ønsker, så den er klar til brug næste gang. Læs mere her

Flere Nyheder