Få den bedste varmepumpe service i Nordjylland

04 november 2020 astrid_pedersen

Er du en af de mange danskere, som er gået i gang med at omstille til en grønnere og mere miljø- og klimavenlig tilværelse? Så har du sikkert grebet alle muligheder for at reducere din samlede udledning af CO2 – for eksempel efterisolering af ydervæggene på dit hus og udskiftning af ruderne i vinduerne til mere isolerende typer. Måske overvejer du oven i købet at bytte dit gamle fyr eller dine dyre el-radiatorer ud med en smart og moderne varmepumpe. Og det er overhovedet ingen dum idé.

Økonomisk besparelse og en klima venlig profil med en effektiv varmepumpe

De nye varmepumper repræsenterer nemlig det mest energi besparende – og dermed også mest klima og miljø venlige – alternativ til de konventionelle opvarmnings metoder.

Når du vælger at skrotte dit gamle olie, pille eller gas fyr til fordel for en luft til vand varmepumpe vil du kunne opleve en besparelse på op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter i forbindelse med opvarmning af din bolig. Dette skyldes at en luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv, hvilket betyder at den udnytter den tilførte energi på mere effektiv vis end et gammelt slidt fyr.

Der ud over skal en luft til vand varmepumpe ikke renses eller repareres nær så ofte som et udtjent fyr, og er dermed mere driftsikker. Din luft til vand varmepumpe har, med andre ord, tjent sig selv ind på ganske få år. Og så kan du oven i købet få offentligt tilskud til anskaffelse, montering og installering af din nye luft til vand varmepumpe.

Hvem kan hjælpe mig med installering af varmepumpe i Nordjylland?

PL-Teknik er din leverandør af varmepumpe service i Hirtshals. Kontakt PL-Teknik via virksomhedens hjemmeside og få et godt tilbud på installering af varmepumpe – læs mere på pl-teknik.com

Flere Nyheder