Få den mest kompetente hjælp til dit VVS arbejde

09 december 2020 astrid_pedersen
Få den mest kompetente hjælp til dit VVS arbejde

Står du for at skulle skifte dit køkken ud eller renovere dit badeværelse? Så vil du med stor sandsynlighed få brug for professionel hjælp i forbindelse med omlægning af rør, flytning eller oprettelse af afløb, sløjfning af gas eller vand ledninger eller anlæggelse af dræn til eksempelvis vaskemaskine eller opvaskemaskine. Og denne hjælp kan du få en hos en autoriseret VVS installatør.

Hvorfor bruge penge på VVS?

Det er faktisk påkrævet ved lov at du benytter dig af faglært arbejdskrat når du skal have udført VVS arbejde i din bolig. Du kan nemlig risikere at komme noget så galt afsted hvis du selv forsøger dig inden for denne disciplin. Du kan for eksempel komme til at blande drikkevand og spildevand, hvilket kan forårsage grimme forgiftninger hos dig selv og andre beboere i bygningen. Og roder du selv med dine gas eller centralvarme installationer kan du risikere at forårsage dødelig kulilte forgiftning, skulle der opstå en læk som følge af dit gør det selv arbejde.

Vælg Claus A. Axmark VVS når du skal bruge VVS hjælp på Amager

Claus A. Axmark VVS er en veletableret og anset VVS forretning på Amager. Hos Claus A. Axmark VVS finder du udelukkende dygtige håndværkere i form af dels autoriserede VVS installatører, dels faglærte blikkenslagere. Således kan du hos Claus A. Axmark VVS kan få hjælp til alle former for rør arbejde samt assistance i forbindelse med installering eller reparation af fjernvarme anlæg eller centralvarme, montering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe, regulering af ekseisterende varme systemer samt montering af sanitet, skifertage og tagrender.

Dertil kommer at Claus A. Axmark VVS som virksomhed er medlem af brancheforeningen TEKNIQ. Dette betyder at du har mulighed for at klage over mangelfuldt håndværk, og er således din garanti for en kompetent og professionel behandling, som holder i mange år.

Læs mere om Claus A. Axmark VVS på https://caavvs.dk/ 

Flere Nyheder