Få en maler til at vedligeholde dine ydervægge

15 februar 2022 Niels Geckler

editorial

Der er mange dejlige hus i Farum, bor du på de kanter og har du brug for at få malet huset udvendig kan du tjekke malerfarum.dk for at finde en fagmand til opgaven. Det er nemlig vigtigt at få husets ydervægge vedligeholdt godt i vores klima.

Det, som man kalder klimaskærmen på et hus, består af tag, vægge, vinduer og døre. Det er klimaskærmen som skærmer beboere og interiør mod klimaet, kan man sige. Det er derfor også vigtigt, at det er tæt over for kulde, vind og vand. For at det bliver ved med at være det, må du løbende vedligeholde klimaskærmens forskellige elementer.

Hvad angår taget, så er det noget med at holde øje med knækkede og løse tagsten som må skiftets, så der ikke trænger vand ind i de underliggende konstruktioner. Det er en større omgang at skifte et helt tag ud, så det er ikke noget man vil gøre med mindre det er nødvendigt.

maler farum

Det er vigtigt at holde facadens overflade pæn og tæt

Ydermurene på huset udgør et stort areal og det er en stor del af klimaskærmen. Derfor er det også vigtigt at holde murene i god stand for at undgå, at der trænger fugt og kulde ind udefra og skaber ravage. Det kan dog være et stort arbejde at få malet huset udvendig og det kræver i mange tilfælde både en god høj stige og måske et større eller mindre stillads. Derfor kan det være en ide at overlade opgaven til en maler, der både har færdigheder, erfaring og udstyr til at klare sagen hurtigt og få et flot resultat.

Inden man begynder at male, skal overfladen gås efter. Hvis der er revner og huller i pudsen, så skal det udbedres. Hvis der er flage med løs puds, så skal det af. Det nytter ikke noget at male oven på eller eventuelt pudse oven på løst puds fordi det er nemmere.

 

 

 

Flere Nyheder