Få hjælp til at komme af med smerter og spændinger hos lokal kiropraktor

05 april 2021 astrid_pedersen

Ønsker du hjælp til dårligdomme så som tilbagevendende eller kronisk hold i nakken, indeklemt iskias nerve, følger fra diskusprolaps eller måske blot generelle spændinger i kroppen? Så kan et behandlings forløb hos en kiropraktor være løsningen for dig.

Hvordan arbejder en kiropraktor?

En kiropraktor benytter sig af ganske særlige metoder i forbindelse med sit arbejde. Det er her vigtigt at pointere at en kiropraktor har gennemgået en femårig uddannelse og to års praktik i en professionel kiropraktor klinik førend vedkommende får lov at praktisere på egen hånd, så at sige. Derfor kan du være helt tryg ved at lægge din krop i hænderne på en kiropraktor – det er nemlig en erfaren fagperson du her har med at gøre.

En kiropraktor arbejder med justering af ryg, nakke, skuldre og de øvrige dele af det menneskelige bevæge apparat. Dette gøres ved hjælp af en række særlige greb og teknikker som giver kiropraktoren mulighed for at komme i dybden med sine justeringer på en helt anden måde en en massør eller en fysioterapeut.

Du behøver dog ikke at frygte at din kiropraktor ”knækker” dig i forbindelse med første konsultation. En kiropraktor arbejder nemlig ud fra et nøje kendskab til hver enkelt klients unikke fysiske dispositioner. Det betyder at din kiropraktor skal kende din krop førend behandling kan finde sted. Derfor vil du altid gennemgå en grundig udredning forud for din første justering.

Denne sker dels gennem det der kaldes anamnese, altså din egen beretning om din sygdoms historie og dine skavanker, og dels gennem en decideret forundersøgelse. Den sidste del indeholder som regel både røntgen optagelser og manuel palpering. Og når din kiropraktor har dannet sig et tilstrækkeligt billede af din krop kan et behandlingsforløb tilrettelægges og påbegyndes.

Er du bosiddende på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan du få hjælp hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik – din kiropraktor på Frederiksberg. Læs mere på kiropraktor-frederiksberg.dk

Flere Nyheder