Få hjælp til bedre mundhygiejne hos din lokale tandlæge

29 marts 2020 astrid_pedersen

Har du helt glemt at bestille tid hos din tandlæge – eller har du blot valgt at negligere dine årlige tandlæge besøg? Så er du ikke alene, Rigtig mange danskere springer hvert år deres planlagte tandlæge besøg over. Og det er faktisk synd.

Med et tandlæge besøg hver halve eller hvert hele år er det nemlig muligt at forebygge dårligdomme, som er både vanskelige, tidskrævende og dyre at behandle. Du kan for eksempel helt slippe uden om huller i tænderne, rodspids betændelse og parodontose, hvis du regelmæssigt lader din tandlæge få et kig i din mund.

Et tandlæge besøg om året koster ikke en bondegård, og er under alle omstændigheder langt billigere og en del mindre smertefulde end rodbehandlinger eller parodontose behandling. Og så får du oven i købet en tandrensning, som gør dine tænder flotte og skinnende og din ånde frisk.

Vælg Tandlæge Tove Klose når du har tandpine i Vejen

Er du bosiddende i Vejen eller allernærmeste omegn, kan det anbefales at du vælger en tandlæge i nærheden som din faste tandlæge. På den måde er du ikke langt fra din tandlæge, skulle du opleve tandpine, blødninger fra dit tandkød eller andre symptomer på akut opståede problemer som kræver øjeblikkelig behandling.

Hos Tandlæge Tove Klose er dine tænder i sikre og professionelle hænder. Tandlæge Tove Klose er din lokale tandlæge klinik i Vejen. Tandlæge Tove Klose er leveringsdytige i alle tand og mund relaterede services, her under rutine eftersyn og rensning af tænder og tandkød, udførelse af fyldninger og rod behandlinger, isættelse af implantater og tilpasning af såvel proteser som bideskinner. Den lille og velfungerende klinik holder til centralt i Nørregade i Vejen, og har nemme adgangsforhold for alle typer patienter.

Du kan altid ringe og bestille tid til en indledende undersøgelse og en tandrensning – alle kontaktoplysninger findes på hjemmesiden tandlaegetoveklose.dk

Flere Nyheder