Få hjælp til begravelse i Lemvig og Struer hos lokal bedemand

Få hjælp til begravelse i Lemvig og Struer hos lokal bedemand

april 5, 2021 Slået fra Af astrid_pedersen

Har du netop mistet en person du holdt meget af – for eksempel et nært familiemedlem, en kæreste eller ægtefælle, eller måske en kær gammel ven? Så oplever du helt sikkert en stor sorg og et voldsomt savn.

Disse følelser er i særdeleshed meget stærke lige omkring dødsfaldet og vil fortage sig efterhånden selv om de selvfølgelig aldrig helt forsvinder. Men mens du står midt i sorgen og savnet er det en god idé at få den rette hjælp til de praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Vælg den rette bedemand i Struer

Skal begravelsen foregå i en kirke eller fra et kapel i et af sognene omkring Lemvig og Struer kan du med fordel tage kontakt til Krabbes Bedemandsforretning. Krabbes Bedemandsforretning er en af de mere velrenommerede begravelses forretninger i Struer og omegn, og har igennem årene hjulpet mange pårørende til en værdig afsked med deres afdøde.

Krabbes Bedemandsforretning kan hjælpe med alle de opgaver som hidrører fra dødsfaldet og den forestående begravelse eller bisættelse. Blandt andet kan du få hjælp til korrekt og rettidig anmeldelse af dødsfaldet lige som Krabbes Bedemandsforretning kan hjælpe med at indhente begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egne forsikringer.

Krabbes Bedemandsforretning varetager de mest almindelige bedemands opgaver så som påklædning og kisteilægning og sørger selvfølgelig for at den afdøde transporteres på forsvarlig vis mellem hjem, kirke, kapel og krematorium. Da Krabbes Bedemandsforretning besidder et stort lokal kendskab kan de dygtige bedemænd selvfølgelig også hjælpe med at få sat selve begravelse eller bisættelses arrangementet i stand.

Uanset om der ønskes en ceremoni eller en efterfølgende minde højtidelighed, og uanset om der skal udføres en jordfæstelse eller en kremering, kan Krabbes Bedemandsforretning sørge for at arrangementet planlægges og afvikles efter denne plan.

Hvis du ønsker Krabbes Bedemandsforretnings hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse kan du kontakte bedemanden direkte via hjemmesiden krabbes.dk