Få hjælp til husets elektriske systemer hos din lokale elektriker

22 januar 2021 astrid_pedersen

Hvis du bor i eget hus, er det smart at have god kontakt til autoriserede fagfolk, som kan træde til, når du har behov for hjælp – herunder en autoriseret elektriker eller el installatør.

Hvor får jeg den bedste el service i Horsens?

Er du og din familie bosiddende i Horsens eller nærmeste omegn hedder din lokale el installatør Norup El-teknik. Hos Norup El-teknik finder du udelukkende dygtige og erfarne elektrikere og installatører som står klar til at hjælpe med alle dine elektriker opgaver i hjemmet – store såvel som små, og af alle typer.

Norup El-teknik har i mange år betjent glade og tilfredse kunder i Horsens og omegn, og hjælper den dag i dag både erhvervs virksomheder, offentlige institutioner og private bolig ejere med at få styr på kabler og stik.

Norup El-teknik består af fire autoriserede elektrikere og er stiftet, ejet og drevet af Michael Norup som er faguddannet elektriker og installatør. Hos Norup El-teknik er du således garanteret professionel service og et stykke forsvarlig udført el arbejde. Og du vil altid kunne tilkalde Norup El-teknik i tilfælde af akut strømsvigt eller andre fejl på dine elektriske installationer.

Hvad kan Norup El-teknik hjælpe med?

Norup El-teknik påtager sig alle former for el arbejde. Uanset om du ønsker at få trukket et kabel til et nyt strøm udtag eller gerne vil have husets elektriske installationer udvidet med en ekstra gruppe, kan Norup El-teknik hjælpe dig.

Norup El-teknik træder også gerne til i forbindelse med renovering eller nybyggeri, og assisterer gerne med planlægning, projektering og implementering af nye installationer i forbindelse med større eller mindre entrepriser. Du kan roligt regne med at dit el arbejde bliver udført på professionel vis – og at det bliver afleveret inden for den aftalte tidsramme – når du vælger Norup El-teknik som autoriseret elektriker eller el installatør i Horsens.

Du kan læse mere om Norup El-teknik på norup-el.dk.

Flere Nyheder