Få hjælp til istandsættelsen hos din lokale elektriker

Få hjælp til istandsættelsen hos din lokale elektriker

juni 10, 2020 Slået fra Af astrid_pedersen

Er du bosiddende i Smørum, og skal dit hus eller din lejlighed gennemgå en større renovering? Så bør du så tidligt som muligt i projektet få fat på en dygtig, lokal autoriseret el installatør eller elektriker. Det er nemlig ham eller hende som skal forestå eventuelle ændringer i de faste elektriske installationer.

Kan jeg ikke bare selv lave mit el arbejde?

Når det handler om elektricitet i boligen er det faktisk temmelig begrænset hvad du selv må kaste dig ud i. Det er klart at du gerne selv må skifte en sikring som er sprunget – og det samme gør sig gældende for elpærer. Og skal du have skiftet skallen på en stik kontakt, således at du kan få et usb stik, kan du også godt selv foretage denne lille operation.

Men skal hfi anlægget skiftes ud, eller skal der trækkes kabler så der kan laves nye udtag til lamper og til stik kontakter skal der en autoriseret el installatør eller elektriker på banen. Dette er påbudt ved lov – og det er ikke for at genere dig, eller glæde elektriker standen.

Det er simpelt hen fordi der er alt for stor risiko forbundet med som lægperson at rode med de faste elektriske installationer i boligen. Du kan risikere at forårsage en brand i de elektriske installationer og dermed bringe mennesker i hele bygningen i fare. Eller du kan skabe risiko for elektriske stød på grund af overgang i systemerne.

W. Johansen El ApS – din elektriker i Smørum

Derfor bør du få fat på dit lokale el installatør firma – og bor du i Smørum hedder det W. Johansen El ApS. Hos W. Johansen El ApS kan du få hjælp til alt hvad der handler om planlægning og udførelse af installationer i forbindelse med din renovering. Du kan læse mere på w-teknik.dk