Få hjælp til smerter i kroppen hos en kiropraktor

Få hjælp til smerter i kroppen hos en kiropraktor

juli 6, 2020 Slået fra Af astrid_pedersen

Døjer du med smerter i muskler og led, en fornemmelse af skævhed i kroppen, og måske endda nedsat mobilitet – for eksempel hold i nakken? Så kan du have stor glæde af et besøg hos en dygtig kiropraktor, som kan justere din krop og genskabe balancen mellem skelet, muskler og ligamenter.

Hvordan foregår behandling hos en kiropraktor?

Når du første gang besøger din kiropraktor vil han eller hun foretage det der kaldes en anamnese. En anamnese består af din sygehistorie, og her skal du således gøre rede for skader og skavanker i di krop samt for eventuelt tidligere behandlinger. Din kiropraktor vil spørge ind til specifikke emner, og på baggrund af samtalen danne sig et billede af problemets art. En anamnese hjælper således kiropraktoren med at beslutte hvilke yderligere undersøgelser som skal udføres førend en behandling kan sættes i værk.

Du vil dernæst gennemgå grundige fysiske undersøgelser, som kan indbefatte gang og holdnings analyse samt diverse neurologiske og ortopædiske undersøgelser. Din kiropraktor kan også finde det nødvendigt at måle puls og blodtryk samt foretage en funktions undersøgelse af dine muskler og led.

De fleste kiropraktorer vil ydermere foretage en røntgen undersøgelse for at hjælpe med at stille en diagnose. Når denne er stillet på baggrund af anamnese og fysiske undersøgelser kan din kiropraktor tilrettelægge en plan for din behandling.

Hvor finder jeg en dygtig kiropraktor i Vejle?

Er du på udkig efter en kiropraktor i nærheden af din bopæl i Vejle eller omegn kan du med fordel vælge Kiropraktisk Klinik I/S. Hos Kiropraktisk Klinik I/S finder du nogle af de dygtigste og mest veluddannede kiropraktorer på Vejle kanten. Kiropraktisk Klinik I/S kan hjælpe dig med alle problemer som relaterer sig til ryggen eller til bevæge apparatet.

Hvis du ønsker at vide mere om Kiropraktisk Klinik I/S, kan du blive klogere på kiropraktorvejle.dk