Få hjælp til tømrerarbejdet i Lyngby

31 oktober 2020 astrid_pedersen

Indretning af kontormiljøer er ikke en sag for amatører. Der skal tages hensyn til rigtig mange forhold, for eksempel akustik, muligheden for at skabe gode og fornuftige arbejdsbetingelser for medarbejderne, og selvfølgelig udluftning og fysisk arbejdsmiljø. Derfor er det vigtigt at du ikke overlader indretning og renovering af dine kontorer til de rene amatører. Og du bør således vælge en professionel tømrer virksomhed til formålet – for eksempel KF Byg ApS.

Hvem er KF Byg ApS?

KF Byg ApS er en tømrer virksomhed med base i det københavnske, nærmere betegnet på Amager. KF Byg ApS løser alle former for tømrer opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og fungerer også som tømrer i Lyngby og omegn.

Hos KF Byg ApS finder du udelukkende dygtige, faglærte tømrere med hænde og hoved skruet rigtigt på og med stor passion for deres håndværk. Ingen opgave er for stor eller for lille for KF Byg ApS som lige så gerne varetager udfærdigelsen af dit nye køkken som større total entreprise opgaver i forbindelse med nybyggeri eller selvbyg.

Det helt store speciale hos KF Byg ApS er design, renovering og indretning af kontor miljøer for det danske erhvervsliv. Indehaver af KF Byg ApS, tømrer Kristian Frandsen, har mere end tyve års erfaring inden for netop dette område og er således i besiddelse af en bred reference ramme og stor kompentence når det handler om opbygning og indretning af sunde og stimulerende arbejdsmiljøer. Hos KF Byg ApS finder du alle de kompetencer og håndværksmæssige specialer der skal til for at sikre en høj standard af det udførte stykke arbejde hele vejen igennem, fra design og koncept til praktisk implementering. KF Byg ApS har således temmelig mange vel indrettede kontorer og arbejdspladser på samvittigheden.

Du kan se eksempler på det udførte arbejde, og læse mere om KF Byg ApS, på hjemmesiden kfbyg.dk

Flere Nyheder