Få lavet din egen ordre på et pizzaria

05 januar 2021 anders_lundtang_hansen

Selvfølgelig kan alle mennesker få lavet en ordre på et pizzaria – alt andet er jo bare diskriminering, hvis man på stedet ikke kan komme med en fornuftig og logisk forklaring på, hvorfor man ikke kan gennemføre en kundes ordre i åbningstiden.

Og du kan endda ofte få den lavet så bestemt på denne restaurant, at det kan ende med at blive din livret, som de kun forstår at lave helt perfekt her.

Faktisk bliver du så bekendt hos dem, at du bare skal ringe op til dem og sige: “Det sædvanlige”, og så ved de, hvad det drejer sig om, at du går også “i arv” som kunde, hvis der skulle komme nye ejere til.

Måske beholder de endda nogle ingredienser alene for din skyld, da du er en god kun og samtidig den eneste, der vil have det her.

Men har du nogle gange set, at man kan få en ret, der bærer et navn efter en person?

Kunne det måske overgå dig?

Få en ret med DIT navn på!

Mange klassiske retter såsom bestemte pizzaer har faktisk navne efter historiske personer eller begivenheder, og nogle opkalder man da også efter lokalområdet med videre, da man har så mange udfoldelsesmuligheder med at lave pizzaer.

Nogle gange ligner de måske endda andre fra andre pizzeriaer, men så smager de trods alt forskelligt alt efter, hvordan men tilbereder dem med videre.

Men nogle gange støder man også på nogle retter, der har navne, som må antages at være fra levende personer eller nogle, som er gået bort for nyligt eller som var gode kunder eller venner af butikken.

Måske er det muligt at overgå for dig, men hvis du ikke kan vente med, at de gør din specialret til en specialitet med dit navn på, så bør du måske kontakte dem og høre ad, om det kan lade sig gøre.

Flere Nyheder