Få lavet dine vinduer af en glarmester

25 februar 2020 lotte_hindsberg

Der er fejlagtig mange der tror, at de sagtens selv kan udskifte vinduer eller lave andet glasarbejde, men det kan være farligt selv at kaste sig ud i. Du kan risikere at vinduerne ikke sidder ordentlig i og falder ud, samtidig er en risiko for, at hvis de ikke sidder rigtigt at de ikke isolerer så godt som planlagt og derfor ikke holder så godt på varmen, som de ellers kunne. Bor i i Esbjerg kan i med fordel kontakte en glarmester i Esbjerg. En glarmester er en håndværker, der er uddannet til at håndtere alle former for glas.

Få råd og vejledning af din glarmester

Vælger du at få udskiftet dine vinduer og dermed øger din bolig isolering, er det en god ide at spørge din glarmester, hvordan du bedst sikre dig at der ikke kommer fugt i din bolig. Ulempen ved at vores boliger er blevet bedre isoleret er nemlig, at der ikke naturligt bliver luftet ud som der bliver i en utæt bolig. Derfor er det vigtigt, at du selv får luftet ud 2 gange om dagen i mindst 5-10 min. Der skal ikke bare åbnes et vindue. Der skal være gennemtræk. Det vil også have stor betydning for dine nye vinduer. Hvis der er fugt i boligen, vil det også påvirke levealderen på din nye vinduer. Husk at gennemgå dine nye vinduer med jævne mellemrum og udskift fugerne, hvis der er tegn på at der er revner. Husk også at smøre hængslerne, så de forsat lukker tæt til.

Din Glarmester kan også rådgive dig i, hvilke vinduer i bør vælge og som vil passe bedst til jeres bolig. 

Inden du vælger en glarmester, så husk at få mindst 3 tilbud og sammenlign de forskellige tilbud og vælg det der er bedst. Det er ikke sikkert at det er det billigste, der er det bedste.

Flere Nyheder