Få mere velvære til daglig med regelmæssig massage

28 marts 2020 astrid_pedersen

Har du længe gået og overvejet en massage behandling, men er du i tvivl om hvilke type du skal vælge? Dette er fuldt forståeligt – for det er ind imellem op ad bakke

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Hvis du aldrig før har modtaget massage, kan det godt være svært at skulle tage stilling til hvilken massage form, der passer dig bedst. Mange massage klinikker tilbyder et væld af forskellige massage typer – fra wellness massage, hot stone massage og thai inspireret massage til fysiurgisk massage, sports massage, bindevævs massage eller dybdegående massage. Der ud over findes der et hav af forskellige mere eller mindre officielle massage former så som terapeutisk massage, Shiatsu massage, Lomi Lomi massage og massage med chokolade, mudder eller rødvin, som må siges at høre til i afdelingen for kuriosa.

Hvis du vil være helt sikker på at få et reelt udbytte af din massage, bør du gå efter en uddannet massør – gerne en læge eksamineret fysiurgisk massør. Så er du nemlig garanteret en behandling som tager udgangspunkt i dine behov i stedet for at lægge sig fast på en helt bestemt metode. Og du kan samtidig være sikker på, at din massør ved hvad han eller hun laver.

Hvor kan jeg få en professionel massage i Næstved?

Er du bosiddende i Næstved eller området der omkring, kan du med fordel vælge Helse & Idrætsmassage som din massør. Hos Helse & Idrætsmassage ved Pia Nielsen er du garanteret en professionel massage behandling fra ende til anden. Og vælger du samtidig Helse & Idrætsmassage som din faste massør, vil du på længere sigt kunne opleve varige bedringer i dine gener og skavanker samt et øget fysisk og mentalt overskud i hverdagen.

Du kan læse mere om den massage Helse & Idrætsmassage tilbyder, og booke tid til din første behandling, på idraetmassage.dk

Flere Nyheder