Få professionel assistance til opgaver med VVS i Gentofte

20 januar 2021 astrid_pedersen

Som husejer er det smart at have god kontakt til håndværkere og autoriserede fagpersoner, som kan hjælpe dig med at fikse diverse opgaver.

Har du for eksempel behov for at få moderniseret rørene i dit hus eller i din lejlighed får du brug for en autoriseret VVS installatør. Det er nemlig strengt forbudt for lægpersoner selv at rode med de faste installationer i boligen – dette gælder såvel VVS som elektricitet. Og derfor er det en god idé at kende sin lokale VVS installatør så men ved hvem man skal ringe til.

Hvem kan hjælpe med mit VVS arbejde i Gentofte?

Er du bosiddende nord for København, nærmere betegnet på Hellerup eller Gentofte egnen, kan du med fordel bruge G. Strømann VVS som dit VVS firma. Hos G. Strømann VVS finder du udelukkende de dygtigste og mest erfarne VVS installatører, montører og teknikere i Nordsjælland – og du kan trygt regne med en professionel service.

G. Strømann VVS har igennem mere end et århundrede hjulpet glade og tilfredse kunder i Gentofte, Hellerup, Skodsborg, Charlottenlund og nærmeste omegn til holdbare og fremtids sikre VVS løsninger i såvel private hjem som i erhvervs ejendomme og i offentlige institutioner.

G. Strømann VVS stiller beredvilligt kompetence og arbejdskraft til rådighed i forbindelse med såvel større bygge projekter som i relation til mindre vedligeholdelses opgaver i private boliger. Du kan selvfølgelig få hjælp til en fuld renovering af badeværelse eller køkken hos G. Strømann VVS som har mange års erfaring med de opgaver en sådan indebærer.

Når du overlader opgaven med VVS installationer i forbindelse med istandsættelse eller ombygning til G. Strømann VVS er du garanteret et forsvarligt stykke håndværk og et solidt resultat som du kan have glæde af i mange år.

Du kan læse mere om G. Strømann VVS, og indhente et uforpligtende tilbud på VVS arbejde i din bolig, på hjemmesiden https://stroemann.dk/ 

Flere Nyheder