Få professionel VVS hjælp i Frederiksværk

05 januar 2022 astrid_pedersen

advertorial

Skal familiens bolig sættes i stand fra kælder til kvist? Så får du helt sikkert brug for hjælp fra dygtige håndværkere og fagfolk med autorisation inden for el og VVS arbejde.

Foruden de malere, tømrere, snedkere, murere, glarmestre og andre kompetente håndværkere, som kan hjælpe dig med at få din bolig til at ligne en million (eller mere), får du nemlig også brug for hjælp fra fagpersoner som er autoriserede til at udføre arbejde på de faste installationer i din bolig. Dem må du nemlig under ingen omstændigheder selv pille ved.

De faste installationer inkluderer elementer som ikke kan skrues løs og fjernes fra boligen uden videre. Og disse må kun udskiftes, repareres eller moderniseres af autoriserede fagfolk så som elektrikere eller VVS installatører.

Hvorfor må jeg ikke selv lave mit VVS arbejde

Måske tænker du at det ikke kan være så svært selv at flytte et afløb eller montere et smart væghængt toilet. Det kan vel gøres med hjælp fra en online instruktions video og med det rette værktøj ved hånden.

image

Men her skal du tænke på at der er en grund til de stramme regler på dette område. Det at lege gør det selv VVS mand er forbundet med alt for høj en risiko.

Du kan meget nemt komme til at sætte dit eget og andre menneskers liv og helbred på spil hvis du selv roder med gas ledninger eller rør der skal lede spildevand og drikkevand de rette steder hen. Og selv om du udelukkende anretter materiel skade kan det stadig blive rigtig dyrt for dig at spare VVS’eren væk idet forsikringen efter al sandsynlighed ikke dækker omkostningerne til udbedring af de medfølgende skader.

Lad Nika VVS Teknik hjælpe dig med VVS i Frederiksværk

Er du bosat i Frederiksværk kan du med stor fordel kontakte Nika VVS Teknik og få hjælp til VVS arbejdet – læs mere på https://www.nikavvsteknik.dk/ 

Flere Nyheder