Få taget pasfoto i Greve til din næste ferie

Få taget pasfoto i Greve til din næste ferie

november 6, 2019 Slået fra Af anne-mette_hansen

Er din næste ferie lige om hjørnet? Så skal du huske at få fornyet dit pas. Rejser du indenfor Europa behøver passet typisk ikke at gælde i flere måneder, før det udløber. Men skal du ind i lande udenfor Europa og eventuelt have visum, så skal dit pas typisk være gældende i 3 til 6 måneder. Det er derfor altid en god idé at undersøge, hvad din destination kræver og tjekke efter, hvor længe dit pas gælder, før det udløber. Skal du have fornyet passet, skal du også have taget et pasfoto. Men hvad er reglerne for pasfotos egentligt?

Her får du reglerne for pasfotos

Der findes flere regler for, hvordan dit pasfoto skal se ud, for at det kan blive godkendt og bruges på dit pas. For det første er det altid en god idé at få taget et nyt billede, da dit udseende ændrer sig, og det er træls at få billedet afvist, fordi borgerservice slet ikke kan se, at det er dig på billedet. Billedet skal nemlig ligne dig for at blive godkendt. Udover det skal det være 35 mm x 45 mm. Det skal være zoomet ind på dit hoved, så hovedet måler omkring 30-36 mm i højden. Billedet skal være taget forfra og have dit ansigt og skuldre med. Du må bære hovedbeklædning af religiøse årsager, men billedet skal vise pande, kindben og hage. 

Få taget pasfotos i Greve til en god pris

Leder du efter et sted at få taget pasfoto i Greve? Så skal du vælge Solrød Foto. Her er du sikker på at få taget et pasfoto, som overholder alle regler. De tager nemlig billederne med et certificeret program, der sørger for at overholde disse. Solrød Foto har mange års erfaring i branchen og er derfor dygtige til at tage billeder af både voksne, børn og babyer.

Klik her for at læse mere om Solrød Foto.