Få undersøgt din kloak af en kloakmester

28 januar 2021 lotte_hindsberg

Som husejer høre pligten at vedligeholde den del af kloakken, der ligger på ens matrikel. Det er vigtigt at ens kloak er i tip top orden da den ikke alene har stor betydning for vores almene sundhed, men også for dit hus. Hvis din kloak er stoppet, kan den f.eks. ikke tage imod de store dele af vand, der kommer oftere og oftere fra oven i form af skybrud.

I stedet for kan du risikere at vandet i stedet finder ned i på dit loft eller i din kælder og give vandskader. Vandskader kan være dyre at få fjernet, samtidig med at dine ejendele kan blive ødelagte. Bor du på Frederiksberg, kan du med fordel søge på kloakmester på Frederiksberg, hvis du skal have undersøgt din kloak.

Tv-inspektion af kloakken skal udføres af en kloakmester

Når en kloakmester skal undersøge din kloak, foregår det via en TV-inspektion, hvor han fører et lille TV ned i kloakken. Hvis han finder ud af at det er stoppet eller hvis der er et hul, vil han enten foretage en slamslugning, så affaldet igen kan flyde frit eller stoppe hullet, så der ikke længere længer kommer en fæl kloaklugt op.

Det forhindre også at rotter, kan trænge ned i kloakken og evt op i din bolig via kloakken. Er der ikke et filter på den del af kloakken, der fører op til huset. Det sikre at rotterne ikke kan komme ind i dit hus via kloakken.

Du må ikke selv udføre kloakarbejde, men der er stadig meget du selv kan gøre, for at sikre at den ikke stopper til. Fjern gamle blade og andet affald omkring kloakken. Fjern det ligeledes på dit tag, tagrender og nedfaldsskakter. Det sikre at vandet og nye blade nemt kan komme ned i kloakken og ikke sætter sig fast.

Flere Nyheder