Fældning af store træer med topkapning

25 januar 2021 astrid_pedersen
Fældning af store træer med topkapning

Har et af træerne på din grund vokset sig så stort, at det skygger for alt andet planteliv i din have – og er du desuden alvorligt bange for, hvad den næste kuling eller storm vil kunne gøre ved det store træ? Så bør ud overveje at få træet fældet. Og til det formål kan du overveje at bruge en metode som kaldes for topkapning.

Hvad er topkapning?

Topkapning er en procedure som udføres på træer som skal fældes men som af forskellige årsager ikke kan fældes fra jorden. Det kan sagtens være at træet er alt for stort til at kunne lægges ned uden at bringe omkringliggende bebyggelse i fare.

Ved topkapning sker der det at en særligt uddannet fagperson klatrer op i træets top og påbegynder opdeling af træet herfra. Grene og dele af stammen hejses undervejs ned til jorden i mindre stykker og transporteres bort. Klatreren bevæger sig ned ad stammen i takt med at træet saves i stykker og sørger hele tiden for at sikre såvel sig selv som de afsavede dele.

På den måde kan træet fjernes uden en risikabel fældning som kan risikere at beskadige huse, drivhuse, biler og andet. Og med særligt trænet personel går topkapning som en leg.

Lad 1-2-træfældning.dk ApS hjælpe med topkapning i Århus

1-2-træfældning.dk ApS er eksperter i topkapning og anvender udelukkender særligt uddannede fagpersoner i forbindelse med denne type opgave. Samtlige klatrere hos 1-2-træfældning.dk ApS er uddannet i træpleje og har gennemført en avanceret klatrer uddannelse fra Københavns Universitet.

1-2-træfældning.dk ApS er desuden forsikret med en dæknings sum på op til ti millioner kroner hos TopDanmark og er særdeles opmærksomme på at overholde de strenge sikkerhedskrav i forbindelse med træfældning og topkapning. Derfor bruger 1-2-træfældning.dk ApS kun de bedste ”træmænd” og det mest moderne udstyr på markedet.

Du kan kontakte 1-2-træfældning.dk ApS via hjemmesiden 1-2-traefaeldning.dk

Flere Nyheder