Find den bedste klinik til røntgen i Aarhus

10 december 2020 astrid_pedersen

Når du kommer til skade og derpå oplever smerte, hævelse eller immobilitet af leddet i det ramte område, er det klogt at opsøge en læge. Selv om han eller hun måske ikke på stående fod kan vurdere om der er tale om en skade på et ligament, en grim forstuvning eller måske et brud på en knogle kan du altid få en henvisning til en røntgen undersøgelse eller til en ultralyds undersøgelse – eller til begge dele.

Med en røntgen eller ultralyds undersøgelse vil det være muligt at se om der er fraktur eller om hævelsen og ømheden stammer fra et beskadiget ledbånd, en forstrakt sene eller en fibersprængning i en muskel. Og så vil lægen kunne tage stilling til hvad der skal ske fremadrettet.

Hvor får jeg foretaget undersøgelse med røntgen i Aarhus?

Hvis du leder efter et sted at gå hen med din læge henvisning til røntgen eller ultralyds undersøgelse kan du med fordel vælge RøntgenKlinikken i Aarhus.

RøntgenKlinikken har sin beliggenhed central i Aarhus Midtby, i Speciallægernes Hus i Morten Børups Gade. Klinikken ligger i gå afstand til offentlig transport og er nem at komme til, også for gangbesværede og personer i kørestol. Hos RøntgenKlinikken får du altid en kompetent og personlig behandling og en dybdegående undersøgelse udført af faguddannet personale ved hjælp af state of the art røntgen og ultralyd udstyr.

Der er kun meget kort ventetid på røntgen og ultralyds undersøgelse hos RøntgenKlinikken – faktisk vil du som oftest kunne komme til samme dag som din henvisning er udstedt hvis det drejer sig om en standard undersøgelse. Du får resultaterne af din undersøgelse i form at røntgen billeder og film optaget ved hjælp af ultralyd med dig som reference – og din læge får selvfølgelig omgående besked omkring undersøgelsens udfald.

Du kan læse mere om røntgen og ultralyds undersøgelse hos RøntgenKlinikken på roentgen-klinikken.dk

Flere Nyheder