Find den rette bedemand i Sønderborg

03 december 2020 astrid_pedersen

Når et kært og nært menneske går bort, vil du som tæt pårørende efter al sandsynlighed være efterladt i en tilstand af sorg og savn. I denne situation er det i høj grad tilrådeligt at tage imod al den hjælp du kan få – for eksempel i forbindelse med planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelses arrangementet.

Hvem kan hjælpe med at arrangere en begravelse i Sønderborg?

Leder du efter en dygtig bedemand i Sønderborg som kan forestå planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelse kan du med fordel vælge Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning.

Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning er en af de mest velansete bedemandsforretninger i den sydlige del af Danmark. Med mere end 120 år på bagen har Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning den rette ekspertise og erfaring inden for forberedelse af begravelser og bisættelser samt et solidt lokal kendskab og god kontakt til samtlige kirker, kapeller og krematorier i hele Sønderjylland og på Als.

Uanset om den afdøde ønskede en klassisk jordfæstelse med dertil hørende kirkelig ceremoni, eller om bisættelsen skal tage form af kremering med efterfølgende spredning af aske eller urne nedsættelse kan Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning hjælpe med at få arrangementet sat i stand.

De dygtige bedemænd tilknyttet Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning hjælper også gerne når der skal arrangeres mindehøjtidelighed efter selve ceremonien, for eksempel gravøl, reception eller frokost. Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning har nemlig et ganske godt kendskab til lokale gæstgiverier, kroer og forsamlingshuse som kunne tænkes at ville lægge lokaler og bespisning til selskabet. Og så varetager Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning samtidig opgaver af mere administrativ karakter så som ansøgning om – og indhentning af – begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egen forsikring eller pensions ordning.

Du kan læse meget mere om Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning, og kontakte bedemanden for en uforpligtende samtale, på hjemmesiden als-begravelse.dk

Flere Nyheder