Find din lokale glarmester i Søborg

14 april 2020 astrid_pedersen

Står du og skal bruge en dygtig glarmester i Søborg, Lyngby eller omegn? Så kan du med fordel kontakte S.E. Glas.

Hvem er S.E. Glas?

S.E. Glas er en familie ejet og drevet virksomhed med base i hjertet af Søborg. Den lille virksomhed er drevet af to brødre og deres far, som i 1990 stiftede firmaet. Såvel far som sønner er faglærte glarmestre, og arbejder tæt sammen omkring drift af den lille virksomhed.

Hvad kan S.E. Glas tilbyde?

S.E. Glas er en alsidig virksomhed med et bredt arbejds område. Selv om virksomheden er begrænset i størrelse, gælder dette ikke for de dygtige medarbejderes kompetence områder, som strækker sig både vidt og bredt ud over alle aspekter af glarmester arbejde.

Derfor kan du som kunde hos S.E. Glas få hjælp til alt hvad der handler om glas. Du kan således trygt kontakte S.E. Glas hvis du skal have udbedret glas skader – for eksempel som følge af en fodbold gennem vinduet eller af et indbruds forsøg. S.E. Glas tilbyder i den forbindelse afdækning og hurtig udskiftning af den smadrede rude.

Du kan ligeledes sagtens regne med kompetent og kvalificeret hjælp fra S.E. Glas, hvis du ønsker at udskifte ruder i døre og vinduer – eksempelvis i forbindelse med en gennemgående energi optimering af din bolig. S.E. Glas er nemlig eksperter i denne type løsninger og leverings dygtig i flere forskellige typer termoruder.

Hvis du ønsker at erstatte en eller flere ruder i vinduer eller døre med en dekorativ rude af farvet glas, rykker S.E. Glas gerne ud med en skræddersyet løsning. Og så kan du desuden få assistance i forbindelse med udvælgelse af special glas, for eksempel køkkenglas, lydglas eller andre former for glas med særlige egenskaber.

Du kan få mere information, og kontakte S.E. Glas, via virksomhedens hjemmeside seglas.dk

Flere Nyheder