Find hjælp til VVS i Nakskov

09 august 2022 admin

editorial

Skal boligen sættes i stand, og skal køkken og badeværelse i den anledning bringes up to date med nutidens standarder? Så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør, som kan hjælpe dig med denne opgave.

Hvad er VVS mandens fagområde?

VVS-installatører er dygtige, faguddannede eksperter med særlig autorisation til at hjælpe private boligejere med reparation, vedligeholdelse, modernisering og udskiftning af eksisterende VVS-systemer. Dette omfatter opgaver som f.eks. omlægning eller udskiftning af rør samt etablering af dræn til vaskemaskine  og flytning af afløb i køkkenet og badeværelset.

VVS-arbejde indbefatter også installation af ventilationsanlæg, varmepumper og lignende. Og det er udelukkende kompetente og certificerede VVS’ere som må tilslutte, omlægge eller sløjfe gasledninger

VVS arbejde – kan jeg gøre det selv?

Hvis du planlægger at renovere dit badeværelse på egen hånd, skal du være opmærksom på, at den danske lovgivning ikke tillader private boligejere selv at udføre vvs-arbejde. Det betyder at du skal tilkalde en VVS mand, hvis opgaverne strækker sig ud over maling af vægge eller udskiftning af inventar.

Du kan selv udskifte et brusehoved eller et VVS-armatur. Men hvis du skal installere et toilet, omlægge eller sløjfe en gasledning, eller reparere et eksisterende afløb til en bruser, skal du tilkalde hjælp fra en ekspert.

VVS Nakskov

Der er en risiko for at beskadige de faste VVS rør, hvilket kan resultere i betydelige lækager. Vandskader er en af de dyreste former for skader at reparere, og derfor er det vigtigt at undgå dem, hvis det overhovedet er muligt. Det er også usandsynligt, at forsikringen vil dække de udgifter, der er forbundet med at udbedre den skade, som dit gør det selv arbejde har forårsaget.

Find en dygtig VVS mand i dit lokalområde

Hvis du planlægger at renovere dit køkken eller badeværelse, skal du sørge for at få en kvalificeret VVS installatør med i processen tidligt i forløbet. På den måde kan du spare både tid, penge, og fremtidige ærgrelser.

BANG’S VVS hjælper med alt VVS relateret arbejde på Lolland. Læs mere, og book kvalificeret hjælp til VVS i Nakskov, via hjemmesiden bangsvvs.dk.

Flere Nyheder