Find klinik til hypnose i Aabenraa

17 august 2022 admin

editorial

Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor en person er mere modtagelig for suggestioner. I denne tilstand kan personens indre kontrolprogrammer og uhensigtsmæssige tankemønstre og følelser ændres.

Hypnoterapi er brugen af hypnose til psykoterapeutisk behandling. Den kan bruges til at hjælpe med forandringsprocesser af alle størrelser og former, og alle sessioner er individuelt tilpasset klientens udfordringer.

Hypnose har vist sig at være en effektiv behandling af en række forskellige problemer, såsom stress, angst, livsstilssygdomme og psykiske problemer. Den kan hjælpe dig med at opbygge en indre ro og livsglæde, gøre dig mere nærværende der hvor du er og styrke din selvtillid. Hvis du lider af nogen form for følelsesmæssig lidelse, kan hypnoterapi måske hjælpe dig.

Hvad kan behandles med hypnose?

Hypnose er i flere lande anerkendt som en behandling af angst, stress og visse fobier samt andre forskellige tilstande som f.eks:

– Angstlidelser

– Depression

– Posttraumatisk stresslidelse

– Stofmisbrugssygdomme

– Spiseforstyrrelser

– Søvnforstyrrelser

hypnose aabenraa

Hvis du kæmper med et af disse problemer, kan hypnoterapi måske hjælpe dig. Bemærk venligst, at dette ikke er en udtømmende liste, og der kan også være andre tilstande, der kan behandles med hypnose. Hvis du ikke er sikker på, om dit problem kan hjælpes med hypnose, kan du kontakte en kvalificeret behandler for at få mere information.

Hvordan foregår en session med hypnose?

En hypnosesession varer normalt omkring 60 minutter. I løbet af denne tid vil terapeuten hjælpe dig med at slappe af og gå ind i en tilstand af hypnose. Når du er i hypnosetilstand, vil terapeuten komme med forslag, der er designet til at løse dit specifikke problem. Hvis du f.eks. lider af angst, kan terapeuten foreslå, at du føler dig mere afslappet og rolig i situationer, der normalt ville gøre dig ængstelig.

Terapeuten kan også give dig positive forslag om, hvordan du kan ændre din adfærd eller dine tankemønstre. Hvis du f.eks. forsøger at holde op med at ryge, kan terapeuten foreslå, at du ikke længere finder cigaretter tiltrækkende, eller at rygning har negative konsekvenser for dit helbred. Læs mere på www.nicolehertz.dk.

Flere Nyheder