Find materiel og bemanding på maskinstation i Herning

Find materiel og bemanding på maskinstation i Herning

november 29, 2021 Slået fra Af astrid_pedersen

advertorial

Som landmand kan man hurtigt få brug for ekstra hænder og udstyr. Og derfor gælder det om at have kontakt til en god maskinstation.

Midtjydsk Maskinstation A/S – din maskinstation i Herning

Er du bosat i det midtjyske, og har du brug for at leje materiel fra en maskinstation, kan du med stor fordel tage kontakt til Midtjydsk Maskinstation A/S. Midtjydsk Maskinstation A/S er baseret i Brande tæt på Herning og udlejer maskiner af en hver art.

I over tredive år har Midtjydsk Maskinstation A/S hjulpet kunder inden for landbrug, skovbrug og industri med såvel mandskab som maskiner, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig.

image

Hvordan kan Midtjydsk Maskinstation A/S hjælpe mig?

Uanset om du har brug for maskiner i forbindelse med entreprenør arbejde, eller du skal bruge ekstra forstærkning i anledning af høsten, kan du finde hvad du skal bruge hos Midtjydsk Maskinstation A/S.

De dygtige medarbejdere tilknyttet Midtjydsk Maskinstation A/S har forstand på såvel maskineriet som de tekniske finesser ved opgaver så som gyllespredning, harvning, såning, snitning af græs, sprøjtning af afgrøder, presning af halm, pløjning og andre landbrugs relaterede opgaver.

Har du således i periode brug for ekstra hænder til at hjælpe dig med at tage vare på din landbrugs virksomhed er Midtjydsk Maskinstation A/S det rette sted at indlede jagten.

De dygtigste medhjælpere finder du hos Midtjydsk Maskinstation A/S

Midtjydsk Maskinstation A/S er leveringsdygtig i såvel materiel som mandskab. Samtlige medhjælpere er uddannet inden for landbrug og kan derfor uden problemer træde til uanset din opgaves omfang og type.

Du er garanteret den bedste hjælp til høsten og andet arbejde når du vælger at bruge Midtjydsk Maskinstation A/S som din sparring partner. Samtidig får du den mest kvalificerede rådgivning angående valg af udstyr og bemanding.

Du kan læse mere, og kontakte Midtjydsk Maskinstation A/S direkte via virksomhedens hjemmeside på midtjydskmaskinstation.dk.