Føl dig tilfreds med de erhvervsfoto, for ellers…

19 november 2020 anders_lundtang_hansen
Føl dig tilfreds med de erhvervsfoto, for ellers...

Man siger ret så unfair, at nogle mennesker virkelig ikke er fotogene, uanset hvor meget man forsøger at opstille dem og redigere dem efter, man har taget et billede af dem, uden at man decideret forsøger at forklæde, hvem man har at gøre med her.

Så er der andre, der er så fotogene, at de stort set kan nyse, mens blitzen går af, og der står stadig et flot resultat tilbage.

Og så er der nok de værste, som aldrig ser sig tilfredse med de billeder, der skal bruges af dem på arbejdspladsen, fordi de har vænnet sig så meget til at kunne opstille situationer med dem selv, rette dem til, give dem filtre og meget andet.

Her med erhvervsfoto har man så ikke samme kontrol, men det kan så også medføre, at det ender med at trække uendeligt ud med at finde ud af, hvordan man skal have taget de billedet.

Man må nå til en afgørelse med de erhvervsfoto

Nogle arbejdspladser vælger at tage de billeder selv, men selvom de måske har medgørlige medarbejdere og okay kameraer til at tage billeder med, så bliver det aldrig lige så godt, som hvis man vælger nogle professionelle a la https://www.solroedfoto.dk/erhverv .

Men selv her betaler man jo også penge for at få det gjort, og så har man måske netop en eller flere medarbejder(e), der er på tværs med, hvordan det endelige resultat skal se ud.

De ser måske nogle fejl på deres hud, som så bliver lovet at redigeret til. De ser måske dem selv som tykke eller kedelige.

Men her må man stole på, at fotografen ved bedst og har de bedste forhold til at tage billeder under, og så skal man ikke sløse med hinandens tid.

Der skal skam tages gode billeder, men man skal også nå til en afgørelse med det endelige resultat, så det ikke trækker uendeligt ud.

Flere nyheder