Forkæl dig selv med en effektiv massage

05 april 2020 michelle_loehde_nielsen

Går du rundt og er anspændt til daglig – og døjer du med nogle skavanker rundt omkring i kroppen? Så bør du overveje at få en god omgang massage af en dygtig massør på jævnlig basis, da din krop og dit sind uden tvivl vil takke dig for det. 

Pas på dig selv med massage 

Hvis du gerne vil passe godt på dig selv og din krop, så bør du prioritere at få en omgang professionel massage på regulær basis. En massage kan nemlig hjælpe din krop til at slappe af, og så kan du få arbejdet med de skavanker, som du måske har levet med i alt for lang tid. Massage bør derfor være en del af dine faste rutiner – og det gælder uanset om du har et stillesiddende arbejde eller et hårdt fysisk arbejde. Begge steder kan der nemlig opstå skader eller muskelspændinger. 

Der findes efterhånden mange forskellige steder, der tilbyder massage, men hvis du gerne vil være sikker på, at du får en omgang massage, der virker, så bør du overveje at booke en tid hos Kaatsu Massage i København, hvor alle deres massører er fysioterapeuter og sportsmassører med masser af erfaring.

Her får du massage i de smukkeste omgivelser – eller hjemme i dine egne trygge rammer. Det er helt op til dig. 

Massage der fikser dine problemer 

Kaatsu betyder hårdt og vedvarende tryk på japansk. De hedder derfor dette, da det er den hårde massage, der har flest gavnlige effekter, og hos Kaatsu Massage kan du derfor være sikker på, at du får en massage, der fikser dine problemer og løsner op for dine spændinger. 

Kaatsu Massage tilbyder både sportsmassage og firmamassage, men også fysiurgisk massage og den blide wellnessmassage. Der er derfor både noget til dig, der virkelig har brug for at få bugt med dine spændinger, og så er der noget til dig, der har brug for at komme helt ned i gear. 

Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om, hvad de kan tilbyde. 

Flere Nyheder