Grøn og billig varme med en effektiv varmepumpe

19 januar 2021 astrid_pedersen

Står du for at skulle skifte det gamle fyr eller de dyre elradiatorer ud med en varmepumpe? Så kan du med stor fordel læse med i det følgende.

Hvilken slags varmepumpe skal jeg vælge?

Det er relativt enkelt at vælge varmepumpe type alt efter hvilken form for opvarmning du benytter den dag i dag. En luft til luft varmepumpe er beregnet til at erstatte de dyre og ineffektive elektriske radiatorer og har i øvrigt den fordel at de kan ”vendes” og bruges som klima anlæg om sommeren. Og en luft til vand varmepumpe fungere fint som erstatning for et fyr, idet den på effektiv vis opvarmer såvel cirkulationsvand som brugsvand i din bolig

Hvor kan jeg få hjælp til køb og montering af en varmepumpe i Henne?

Hos virksomheden Ventilation & Klima, som residerer på Morsbøl Søvej i Grindsted, kan du få kompetent og kvalificeret assistance i forbindelse med køb af varmepumpe.

Uanset om du er i markedet efter en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe kan du hos Ventilation & Klima få den rette hjælp, og den bedste vejledning fra de dygtige montører og service teknikere. Ventilation & Klima er fuldt autoriseret til at opsætte og installere ventilations anlæg og varmepumper, og du er således garanteret en sikker og forsvarlig service med fuld garanti for en funktionel løsning.

Du kan vælge at lade Ventilation & Klima forestå servicering og reparation af din luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe med en fordelagtig service aftale som giver dig tryghed i forbindelse med skader eller funktions fejl på din varmepumpe. Og så hjælper Ventilation & Klima selvfølgelig også gerne med at indhente energi tilskud til indkøb og opsætning af varmepumpe.

Du kan læse mere om Ventilation & Klima, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden ventilationogklima.dk.

Flere Nyheder