Handl lokalt som elektriker

24 oktober 2019 admin

Lad os sige, at du arbejder med noget så specifikt som landbrugsel i Grindsted, hvordan tror du så, at kunderne og lokalebefolkningen generelt vil reagere, hvis de kan se, at alle dine komponenter, udstyr, materialer og ansatte er fra udlandet?

Nuvel, du har måske blot bosat dig dette sted med din elektriker-virksomhed, fordi det lige passede til dig og dine behov efter, hvor meget plads der var, det lå uforstyrret, og der var fordele fra kommunen at hente.

Men hvis man er den type, der gerne vil slå sig ned et sted eller netop har eksisteret det samme sted i mange år, så kan det blive ret så svært at finde lokalbefolkningens tillid, hvis de kan se, at man ikke selv handler lokalt, mens man selv forventer dette af folk omkring en.

Man kalder vist den slags for dobbeltmoralsk, og måske har man ikke selv lagt mærke til det, fordi man altid har benyttet de samme leverandører til at supplere en i firmaet, hvor det så bare har grebet om sig at eftersøge samme marked eller område efter mere supplement.

Dette gælder både, hvis man har været bosat det samme sted længe med ens firma, eller hvis man er lige flyttet til.

Det er både blevet moderne at handle lokalt for almindelige mennesker, men den slags forventes også af firmaerne, at de gør det.

På den måde viser man nemlig, at man ikke følger strømmen med, at man udliciterer, gør det så billigt som muligt at drive forretning og så videre.

Det kan godt være, det er dyrt at handle lokalt som firma, men det kommer retur som god PR, og så må man leve med, at det giver udgifter på nogle områder, men i længden kan det komme igen via flere (nye) kunder.

Desuden behøver alt jo ikke være handlet lokalt, men blot nok til, at det bemærkes af andre.

Flere Nyheder