Har en tømrer og snedker egentlig noget tilfælles?

14 april 2020 anders_lundtang_hansen

Her mener vi sådan set ikke, om de skulle have noget tilfælles som daglige mennesker, når de ikke er på arbejde, for de kan jo begge – hvis vi vælger at gribe fat i én tømrer og én snedker – være medlem af den samme klub, elske de samme TV-kanaler eller være fan af den samme fodboldklub.

Vi tænker rent erhvervsmæssigt, om der kan tænkes at være noget overlap eller, om de vitterligt er så meget rivaler, som man kunne antage, at de er.

For hvis man ikke lige kender forskellen på de to erhverv, så kan den ene person tro, at de minder meget om hinanden, mens den næste kan tænke, at der ingen lighedspunkter er.

Og det første er måske ikke så godt, hvis de næsten kæmper om at have de samme kunder, og de begge påstår for den samme kunde, at de kan udføre arbejdet bedre end det andet erhverv.

Men at der skulle være gigantiske forskelle, hvor der ikke er noget at sammenligne med, er også forkert at mene.

Dette gælder ikke blot ved, at de begge er håndværkere, arbejder med værktøj og er uddannet ofte fagligt i den retning, medmindre de er den gammeldags type, hvor de stod i mesterlære og har et gammelt svendebrev.

Endda under skolegangen gør man måske meget ud af at påvise, at der er stor forskel i disse erhvervstyper, og man skal passe på med at blande dem sammen.
Men dette kan i lige så høj grad tilskrives af, at man forsøger at danne et sammenhold på de forskellige grene.

Men lad os præsentere dig for et firma, hvor du kan få både en tømrer i Frederikssund og en snedker i Odder, hvis det skulle være dét, som du har brug for.

For ebkaps.dk har endda begge dele i deres firma, og de er de bedste af slagsen på deres felt.

Flere Nyheder