Hvad du skal gøre, hvis du kommer til skade på beton gulve
Betongulve er bare et ret så sikkert underlag at have med at gøre og meget stabilt, så det ikke ligesom for eksempel et trægulv udvider eller trækker sig sammen efter omstændighedernes temperaturer.
Sådan et gulv af beton kræver heller ikke samme vedligeholdelse som ved andre gulve, og så kan de i praksis holde i lang tid – selvom de så kan være ret så besværlige at fjerne igen, hvorfor man skal være sikker i sin sag, hvis man vælger at have sådan et gulv.
Så derfor er man af gode grunde glad for de polerede beton gulve i århus, som man har fået lagt i ens lagerbygning, i ens hjem eller et andet sted, hvor man tit begår sig.
Men ligeledes kan det gå grueligt galt, hvis man slår sig på sådan et betongulv, da det jo af gode grunde er virkelig hårdt at ende på – og afhængig af skadernes omfang så kan det virkelig gøre stor skade på en.
Vi skal ikke til at gennemgå de forskellige former for måder, man kan komme til skade på et betongulv, da det kan veksle fra det helt åbenlyse til de sindssygeste scenarier, som nok mere foregår i teori end i praksis.
Derfor tager vi udgangspunkt i, at man er faldet ned på sådan et betongulv fra en given højde, hvor højden dog ikke var udslagsgivende for, at man endte med at dø – men mindre kunne næsten også have gjort det.
Som det første skal man, når man lige får samlet sig, set på skadens omfang, men man kan være så omtåget og forvirret, at man helst skal kalde på hjælp som det første, da andre mennesker kan se, hvad der er galt med en.
Dette skal man selvfølgelig kun gøre, hvis man for eksempel ikke kan rejse sig, det gør mere end normalt ondt nogle steder, eller der er anseelige mængder blod at se.
Dernæst ringer man til skadestuen for at høre, hvad man skal gøre derfra, om man kan klare det selv, eller om man skal komme ind med personen til undersøgelse.