Hvad er en kiropraktor?

10 maj 2020 astrid_pedersen

Måske forbinder du mestendels begrebet kiropraktor med de ubehagelige knækkelyde, som fremkommer ved justering af nakke eller ryg. Men en kiropraktor kan meget andet end blot at knække led. Faktisk er knækkeriet den mindste del af en kiropraktors arbejde.

En kiropraktor vil typisk aldrig knække en patient førend han eller hun har lært vedkommende godt at kende. Du vil aldrig opleve at en kiropraktor overskider dine grænser – og en kiropraktor vil ikke knække dig hvis du ikke bryder dig om det eller føler dig klar til det. Og så kan du føle dig helt sikker på at du er i ganske professionelle hænder.

En kiropraktor er nemlig en person, som efter mere end fem års uddannelse fra et anerkendt universitet har gennemgået mindst et års turnus forløb hos en professionel og erfaren kiropraktor med henblik på at lære de rette teknikker før vedkommende selv skal behandle en patient. Du kan være ganske tryg ved at lægge din krop i hænderne på en kiropraktor – og du behøver ikke at frygte knækket.

Hvordan kan en kiropraktor hjælpe mig?

Du behøver således ikke at tøve med at opsøge en kiropraktor, hvis du har problemer med ryggen, nakken, eller de øvrige dele af dit bevæge apparat. En kiropraktor vil på professionel vis og med en høj grad af faglig ekspertise hurtigt kunne kortlægge dine problematikker, og skride til handling over for disse. Hos din kiropraktor kan du forvente en holistisk behandling som tager udgangspunkt i dine individuelle problemstillinger og din krops unikke beskaffenhed. Du vil hurtigt opdage at en kiropraktor behandling er utroligt effektiv på både kort og langt sigt.

Hvor finder jeg en dygtig kiropraktor på Frederiksberg?

Leder du efter en kiropraktor i dit nabolag, kan du trygt kontakte Frederiksberg Kiropraktiske Klinik ved Anette Pedersen – læs mere på kiropraktor-frederiksberg.dk 

Flere Nyheder